MC Forsikring

Find en god motorcykelforsikring

Det kan godt betale sig at bruge lidt tid på at finde den rigtige motorcykelforsikring fra start. For det er desværre ikke kun folk der ejer motorcykler der synes det er en fed oplevelse. Der er alt for mange der få stjålet sin motorcykel.

Det er lovpligt at tegne den obligatoriske mc-ansvarsforsikring – hvorimod kaskoforsikring til MC er frivilligt. Forskellen på de to forsikringer er dækningen, eller på dansk “Hvad forsikringen vil erstatte”

Har man kun en mc ansvarsforskring dækker motorcykelforsikringen skader på andres biler, mc’er eller personskader. Tegner man en kasko mc forsikring, så vil den f.eks. også dække skader ved styrt, tyveri, hærværk m.v.

Selvrisikoen på forsikringerne afgør hvor meget man betaler af egen lomme ved en ulykke eller skade. Er man ikke selv skyld i et uheld, er det modpartens (f.eks. en bilist) forsikring der skal betale alle udgifterne (og evt. bilejeren med selvrisiko)

1 thought on “MC Forsikring

  1. Jens

    Hvorvidt man ønsker sig en kasko eller ej afhænger jo også af hvor ny ens motorcykel er. Jeg har selv fået brug for min kasko og fik heldigvis forhandlet en god forsikring hjem i sin tid. Man hader dem når man skal betale dem, men elsker dem når uheldet er ude – såfremt man har fået sig en ordentlig forsikring selvfølgelig. 🙂

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.