Ansvarsforsikring

Få tilbud på en MC ansvarsforsikring

,,En ansvarsforsikring? Hvordan finder jeg en god og billig forsikring? Og hvor?” Det er ikke let, at finde den helt rigtige ansvarsforsikring til sin nye motorcykel. Mange faktorer spiller ind og derfor kan det være en kringlet affære at indhente og sammenligne tilbud til sin nyerhvervede motorcykel.

Anskaffer man sig en motorcykel er det lovpligtigt i Europa og Danmark samtidigt at anskaffe sig en ansvarsforsikring til den. Det er ansvarsforsikringen der dækker skader du eventuelt skulle forvolde på andre personer, biler/motorcykler eller genstande, og betragtes som en slags basisdækning, der dækker de vigtigste ting omkring det at eje en motorcykel. Ansvarsforsikringen er uundværlig fordi skader på f.eks. personer hurtigt kan sende dig i økonomiske ruiner med erstatningskrav på flere millioner kroner, i en eventuel erstatningssag.

Men det kan, som nævnt i indledningen, godt være en noget kringlet affære at finde en passende ansvarsforsikring til sin motorcykel – og til en ordentlig pris. Der stilles forskellige krav fra forsikringsselskaberne og priserne på din mcforsikring afhænger derfor af hvor længe du har haft bil/mc og hvor aggressiv din kværn er. Jo mere racer den er, jo højere bliver forsikringsprisen. Omvendt kan du få en billigere mc forsikring ved f.eks. at vælge en lidt mindre motorcykel, eller en der er mere “chopper”- eller “street bike”-agtig. Desuden så afhænger prisen også af om du vil køre hele året eller kun i sommerhalvåret – hvilket er noget du kan spare 20-30% på at vælge. Her skal man dog være opmærksom på om ens motorcykel stadig er dækket ved indbrud, tyveri eller brand.

Ønsker du at registrere din mc som en klassisk mc eller en veteranmotorcykel kan der stilles yderligere krav til dig og din motorcykel, som f.eks. medlemskab af veteranmcklub, parkering i garage eller ej, motorcyklens alder og anvendelse.

Du kan med en forsikringsportal gøre det lettere for dig selv at indhente forsikringstilbud på din motorcykel, og der kan desuden være en hel del penge at spare ved det også. Der er nemlig nogle helt klare fordele ved at gøre brug af en forsikringsportal, i stedet for selv at ringe rundt.

Ønsker du yderligere dækning af din motorcykel, end blot ansvarsforsikringen, kan du også anskaffe dig en kaskoforsikring.

Knap_gul_få-tilbud_Get-Offers

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.